Make your own free website on Tripod.com

WildFire's All American Swing Test


When making love you find yourself:
    A). Consentrating on pleasing your mate.
    B).
    C). Change lanes and pass cautiously.

Question #2: When you hear the siren or see the red emergency light of a closely approaching ambulance, police vehicle, or fire truck, you must:
    A).Drive to the right edge of the road and stop.
    B).Move into the right lane and drive slowly until it has passed.
    C).Speed up to clear traffic.

Question #3: If you are arrested for drunk driving and refuse to submit to a chemical test of the alcohol contentof your blood:
    A).Your driving previlege will be withdrawn.
    B).You will receive an additional fine.
    C).You will not be allowed to post bail.

Question #4: What is a general rule for passenger vehicles regarding blind spots for large trucks and buses?
    A).If you can't see the vehicle's mirrors, you can be sure that the truck or bus driver can't see you.
    B).If the vehicle has eight mirrors, then there is no blind spot.
    C).If you follow no closer than six feet, you are not in a blind spot.

Question #5: Orange colored signs and flags can mean be alert for:
    A).Changed road conditions.
    B).Speed zones.
    C).Carpool lanes.

Question #6: You may not "double park":
    A).At any time.
    B).Except when making a delivery.
    C).Except while waiting in the vehicle.

Question #7: If a traffic light is red, but a police officer or firefighter on duty tells you to go ahead, you should:
    A).Wait for the green light.
    B).Do as he or she tells you.
    C).Report him or her to the Chief of Police.

Question #8: When stopping for any reason along a highway, other than as required by traffic, you should stop:
    A).In the right-hand lane.
    B).Near the center divider.
    C).Off the pavement.

Question #9: If you are involved in a collision:
    A).Notify the local law enforcement agency or CHP if anyone is injured or killed.
    B).Show evidence that you have insurance only to a peace officer.
    C).Stop and identify yourself only if someone is injured.

Question #10: You have a restriction on your license that states "must wear corrective lenses." You lost yourglasses the day before. What should you do?
    A).Limit your driving to familiar routes until you replace your glasses.
    B).Do not drive until your glasses are replaced.
    C).Drive only in an emergency.

Question #11: Looking ahead while driving means that you should:
    A). Look as far ahead as you can see.
    B). Look at the car immediately ahead of you.
    C). Scan (keep your eyes moving).

Question #12: Should you signal when you don't see any vehicles around?
    A).Yes, a vehicle you don't see might hit you.
    B).No, there isn't any need to signal if you don't see anyone else on the road.
    C).Yes, to maintain good signalling habits.

Question #13: Blocking an intersection during "rush hour" traffic is:
    A).Permitted if you have already waited through two red lights.
    B).Permitted as long as some of the cross traffic can get around you.
    C).Never permitted.

Question #14: The maximum legal blood alcohol concentration (BAC) level for persons age 18 or older is:
    A).Eight tenths (.80) of one percent.
    B).One tenth (0.10) of one percent.
    C).Eight hundredths (0.08) of one percent.

Question #15: When you come to a corner where there is a flashing yellow light, you must:
    A).Stop before crossing.
    B).Wait for the green light.
    C).Slow down and cross carefully.

Question #16: When you follow too closely and another driver cuts suddenly in front of you, what is the bestthing to do?
    A).Slam on the brakes.
    B).Swerve into the lane next to you.
    C).Take your foot off the gas pedal.

Question #17: Which of the following could best contribute to impoved traffic flow?
    A).Raising the speed limit.
    B).Public transportation.
    C).Eliminating the space cushion.

Question #18: You must always look carefully for motorcycles before you change lanes or make a left turnbecause they:
    A).Have the right-of-way.
    B).Are hard to see.
    C).Are driven too fast.

Question #19: Carpool lanes are marked with a diamond symbol. To use these lanes during the special hoursshown on the signs, you must:
    A).Be driving a van or bus.
    B).Drive at the speed limit or have your lights on.
    C).Have the minimum number of passengers shown on the signs.

Question #20: A flashing red traffic light at an intersection means that you must:
    A).Slow down before entering.
    B).Stop before entering.
    C).Wait for the green light.

Correct Answers

#1,#2,#3,#4,#5,#6,#7,#8,#9,#10,#11,#12,#13,#14,#15,#16,#17,#18,#19,#20,